İSTANBUL / MALTEPE - Güzide Yılmaz İlkokulu

SEMİNER ve TOPLANTILAR

Mrt

Diyetisyen&Fitoterapist& Aromaterapist Sayın Arzu Gökmen Yamanel bugün okulumuzda velilerimize "Çocuklarda doğru beslenme,obezite"konularında seminer verdi.Verimli ve çok keyifli bu eğitim için kendisine teşekkür ederiz.

Nis

Yazar Renan Ozdemir 4.sinif ogrencilerimizle yazarlik atolyesinde.. Yazarlığın incelikler hakkında bilgiler alan öğrencilerimiz yazar nasıl olur sorusunun cavabını aradılar.

Ock

'Küçük Şeyler Doğayı Yeniler' projesi kapsamındaki eğitimlerde, ilköğretim öğrencilerine doğal kaynakların tasarruflu kullanımının önemi anlatılırken yenilenebilir kaynakların önemine de vurgu yapılıyor. Eğitimlerde öğrencilere geri dönüşüme gönderilebilmesi için ambalaj atıklarını diğer atıklardan ayrı biriktirmeleri alışkanlığını kazandırmak hedefleniyor. Küçük çaba ve dokunuşlarla doğanın nasıl korunabileceği gösteriliyor.

Nis

Yazar Bican Veysel Yıldız Okulumuzdaydı.

Kendisine güzel sohbetleri için teşekkür ediyoruz.

Yazarlar Okulda Projesisi kapsamında Muhsiz Durucan okulumuzdaydı.

Ock

istanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Veteriner Hizmetleri Müdürlüğünden gelen bir veteriner bizlere "Hayvan Bakımı ve Beslenmesi" hakkında bilgiler verdi.

Seminer sonunda tüm öğrencilerimize bir kitapçık ve katılım belgesi verdiler.

Ock

Sağlıklı yaşam konusu içerisinde okulumuzdaki öğrencilere Mink 112 Hızır Acil Servis eğitimi verildi.

Seminer sonunda her öğrencimize şapka ve katılım klasörleri hediye edildi.

Ock

Üst Solunum Yolları ve Enfeksiyonları hakkında uzman doktorlar gelerek okul genelinde tüm velilerime bu konuda detaylı bilgiler verilmiştir.

Bu konudaki değerli bilgiler için katılımcı doktorlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Trafik polislerinden trafik eğitimi aldık.

Kendilerine bu güzel eğitim için teşekkür ediyoruz.

Ock

Yazarlar okulda projesi kapsamında yazar Ayla Çınaroğlu okulumudaydı.

Kendisine okulumuzdaki öğrencilerle yaptığı güzel sohbet ve edebiyatımıza kazandırdığı değerli eserler için teşekkür ediyoruz.

Ara

Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından velilerimize Kadın Sağlığı konusunda bilgi verildi.

Bu güzel bilgilendirici seminer için teşekkür ediyoruz.

Ara

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV*), ilk kez 1998 yılında kuruldu.

O günden bu yana çok önemli çalışmalara imza attılar. Kendileirne bu güzel çalışmları için teşekkür ediyoruz.

Ara

Anasınıflarımızda ağız diş sağlığı eğitimi verildi.

Daha sonra isteyenlere florürlü vernik uygulaması yapıldı.

Sağlıklı dişler güzel gülüşler...

Anasınıflarımızda küçük Tema eğitimleri verildi.

Kısa fakat eğlenceli eğitmlerden sonra öğrencilerimiz birer küçük Temacı oldular.

Kendilerini bu duyarlılıklarından ötürü kutluyoruz.